Pinseferien

Tja, så er pinseferien allerede over. Vi har rigtig hygget os og nydt det gode vejr.
Fredag fik vi uventet besøg af farfar og Ruth der kom med en gave, nemlig et lille udendørs bord med to stole. De blev til grillmad og alle hyggede sig rigtigt.

Lørdag var Majbrit, Søren og børn inviteret på grillmad. Det var rigtig hyggeligt, børnene legede fint sammen, så de voksne også rigtigt kunne hygge sig. Vi sluttede aftenen med at lave bål og tænde stjernekastere. Det nående Anna og Mads dog ikke at opleve, da var de længe blevet trætte og var kommet i seng, så det må de have til gode.

Søndag formiddag fandt vi spontant på at køre til Givskud Zoo (vi har årskort). Hold da op der var mange mennesker, så vi lod bilen stå udenfor og gik rundt i zoo. Derinde føltes det ikke som om der var så mange, men hvis man ville have bilen med ind skulle man vente mindst en halv time. Vi hentede dog bilen sidst på dagen og kørte så safari turen der blev afsluttet hos løverne. En kanonhyggelig dag hvor Anna og Mads var i strålende humør.

I går stod den så på hygge hjemme i Mommark. Om formiddagen var vi på stranden hvor Mads og Elin badede og Anna og jeg fik soppet lidt. Eftermiddagen bliv tilbragt i haven, hvor Anna og Mads bl.a. havde vandkamp med deres mor.

Jeg har uploadet billeder fra pinsen til det private fotoalbum … klik her for at se dem … god fornøjelse!

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Du kan lægge et svar – eller trackbacke fra dit eget site.

Skriv et svar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>