2 x 5 års fødselsdag!

2 x 5 års fødselsdag

2 x 5 års fødselsdag

Tiden flyver og tænk nu er vore små tvillinger blevet 5 år!

I år blev deres fødselsdag (i første omgang) fejret sammen med Anne, Kim H, Emilia og Freja. De kom torsdag formiddag og eftermiddagen gik med en tur til stranden og ellers leg, hygge og god mad.

I går var der så ellers fejring lige fra morgenstunden, hvor Anna og Mads fik pakket gaver ud, der var bl.a. malebøger, gipsstøbesæt, Lego, indstøbt dinosaur skellet m.m.

Efter et godt morgenmåltid der inkluderede fødselsdagssang, gik der eller lang tid med at bygge med Lego, Anna fik et Beville hus og Mads fik Harry Potter Hogwarts slottet, det var noget af en opgave at få bygget disse, så vi holdt en lille pause hvor næsten hele flokken (Elin skulle lave lagkagen færdig) gik en tur til standen.

Lagkagen

Lagkagen

Anna og Mads havde selv valgt hvilken lagkage de ville have og Elin kom sÃ¥ ellers pÃ¥ en opgave! De havde nemlig ønsket en swimmingpool 🙂 men jeg synes nu at resultatet bliv rigtigt godt!

Til aftensmad havde Anna og Mads valgt hjemmelavet, grillet pizza, hvert barn fik så lov til at fylde selvvalgt fyld på 1/4 af pizzaen.

De voksne fik mørbrad med kartoffelmos og vildt sauce.

Younglings aka. Anna og Mads nød rigtig dagen, det var dejligt at se familien Skalt/Holst igen og at de var med til at fejre fødselsdagen.

Vi er dog ikke færdig med fejringen, den kommende tid kommer der flere gæsten for at fejre vore guldklumper 🙂

Jeg har uploadet billeder fra d. 20.-22. oktober til vort private fotoalbum.

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Du kan lægge et svar – eller trackbacke fra dit eget site.

Skriv et svar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>