Velkommen til www.uppdal.eu

Fremover bliver dette stedet hvor I kan følge lidt med i vores hverdag. Sitet erstatter www.uppdal.dk samt www.tvillingerne.net. Vi har i et stykke tid søgt efter et alternativ til de to steder, simpelthen fordi de fortrinsvis var håndkodede og det derfor kunne tage en del tid at opdatere disse, målet var at finde et cms-system eller lignende der var hurtigt og enkelt at opdatere for både Elin og jeg. Jeg har efterhånden testet en del forskellige systemer, men valget faldt på WordPress da vores statistik viser at vi fortrinsvis bliver besøgt pga. vores dagbog og vore billeder.
Ved at vælge et blog-system som WordPress får I besøgende samtidig mulighed for at kommentere på vore indlæg, I skal bare registrere jer via menuen forover!

Vi hÃ¥ber I kan lide vort nye hjem pÃ¥ nettet 🙂

Familien Milther Uppdal

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Du kan lægge et svar – eller trackbacke fra dit eget site.

Skriv et svar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>