Æbler og pylrede børn

I dag har Anna og Mads været i mødregruppe sammen med (gæt hvem) … deres mor. De kom hjem til frokost, hvor vi alle fire bl.a. fik stegt torskerogn – uhmm.

Efter en lille eftermiddagslur, gik vi i gang med at plukke æbler (vi har tonsvis – næsten), dvs. Anna og Mads spiste kæmpeæbler og Elin og jeg plukkede æbler, det blev til en trillebør fuld, og vi har stadig flere pÃ¥ træerne. Derefter gik vi en tur op til Majbrit og Søren med en pose æbler og hyggede en times tid oppe hos dem.

Anna spiser æble Mads spiser æble Anna bider af sit æble Mads bider af sit æble

Her til aften har både Anna og Mads desværre været lidt pylrede, de ville slet ikke spise den dejlige suppe deres mor havde lavet til dem, det ligner ellers ikke dem, de spiser normalt næsten alt. Deres aftensmad kom derfor til at bestå af et par flasker modermælkserstatning. Nu skal de snart i seng og deres mor og far skal planlægge deres 1 års fødselsdag.

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Du kan lægge et svar – eller trackbacke fra dit eget site.

Skriv et svar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>