Besøg af faster Rita, Peter og farfar

I går havde vi besøg af faster Rita (min faster), onkel Peter og farfar. Det var længe siden at vi havde set Rita og Peter og vi inviterede derfor dem og farfar på aftensmad. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag/aften, hvor Anna og Mads rigtig fik hygget/leget med Rita og farfar, og igen blev de begavet, denne gang med kasketter, en gravko og en tøj-hund.

I dag har vi ikke lavet det store. Vi får besøg af Anne, Kim og Emilia i weekenden, så vi brugte formiddagen på at finde opskrifter på lækkert mad og var så ude at handle ind om eftermiddagen. Da dette var overstået og vejret (for engangsskyld) var nogenlunde fik vi leget i haven/sandkassen.

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Du kan lægge et svar – eller trackbacke fra dit eget site.

Skriv et svar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>