Weekenden der gik

Øv, så er weekenden igen ved at være gået og endnu engang er den gået for hurtigt.
Det har hele tiden været planen at Anna og Mads skulle passes hos deres farmor fra fredag eftermiddag til lørdag eftermiddag, men da vores dagplejemor blev syg blev det så ændret fra fredag morgen til lørdag eftermiddag. Lørdagen skulle nemlig stå på hovedrengøring, øv, ikke lige min hobby men tiltrængt.
I dag har vi så været til dåb. Elin og jeg skulle stå faddere til vore venner Tove og Brians lille søn Alexander. Vi var lidt spændte på hvordan det ville gå med Anna og Mads i kirken, der har de nemlig ikke været siden de selv blev døbt. Det gik dog over al forventning, de opførte sig vældig pænt også til den efterfølgende brunch på Kaffariet, Benniksgaard.
Lige nu hygger Younglings sig med Shrek pÃ¥ DVD’en, Elin forbereder mad til i morgen og jeg, ja jeg skriver jo pÃ¥ bloggen 😉

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Du kan lægge et svar – eller trackbacke fra dit eget site.

Skriv et svar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>