Ferie i Nørre Lyngvig

Så er ferien desværre slut. Fra d. 20. til d. 24. havde vi lejet et sommerhus i Nørre Lyngvig (ligger lidt nord for Hvide Sande) sammen med Anne, Emilia, Freja og Kim H. Det er faktisk første uge af vores sommerferie som vi har valgt at tage lidt tidligt i år, af to årsager, statistisk er vejret fint sidst i maj (sidste år havde vi tre uger i august, stort set plaget af regn hver dag) samt fordi vi faktisk kunne fejre 10 års bryllupsdag d. 22. maj!
Det var en kanon tur, vejret var faktisk rigtig fint det meste af tiden så vi kunne nyde livet såvel ude som inde. Vi hyggede os i/ved sommerhuset med leg, god mad/drikke samt diverse udflugter til Vesterhavet, Lyngvig fyr, Hvide Sande, Ringkøbing, Søndervig m.m.
Jeg har uploadet billeder fra ferien til det private fotoalbum.

>>Klik her for at se billeder fra ferien i Nr. Lyngvig<<

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Du kan lægge et svar – eller trackbacke fra dit eget site.

Skriv et svar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>