Ferie i Skåne

Rögle Gårds MølleSå er vi lige hjemvendt fra en uges ferie til Skåne. Svigerfar Anders havde lejet en lille hyggelig gård i Skåne (med egen mølle), hvor vi mødtes med Ann-Kristin, Anders, Johanna og Mårten, Olof og Nisse.

Det var en super uge, hvor der rigtigt blev hygget, slappet af og med masser af oplevelser. Vi fik bl.a. set den gamle danske middelalder borg Glimmingehus, Skånes Djurpark, skibssætning Ales stenar,  Kungagraven (Kiviksgraven), samt besøgt de omkringliggende byer.

Vi var super heldige med vejret og det blev derfor ogsÃ¥ til et par ture til stranden hvor der blev badet pÃ¥ livet løs 🙂

En stor tak for den Svenske del af familien der var med til at gøre ferien til en stor oplevelse, samt en stor tak til Majbrit, Søren, Ruth og farfar, der tog sig af lille Caddy mens vi var væk!

GlimmingehusJeg har uploadet lidt billeder fra selve turen Skåne, samt et par billeder fra vores tur til Djursland i juni-måned til vort private fotoalbum. Billederne kan ses >>her<< eller via Billeder/Billeder 2014 i menuen foroven.

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Du kan springe direkte til bunden og lægge et svar. Det er i øjeblikket ikke tilladt at pinge.

Skriv et svar

XHTML: Du kan bruge disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>